NUMEROLOGIJA

Želiš razumeti pomen števil, katere prinašaš seboj na Zemljo. Pomen rojstnega dneva in imena ter priimka – nam pogajajo spoznati samega sebe.

 Numerologija je starodavna veda, ki so jo uporabljali že naši predniki in je čudoviti pripomoček, kateri nam pomaga razumeti našo življensko pot – je velika modrost, ki nam je bila predana. Skozi datum našega rojstva, dobimo lahko globok vpogled, zakaj se nam določene stvari dogajajo in v katerem časovnem obdobju smo.

Pogled kateri bo podal sporočila v našo globino duše. Naš rojstni datum nam pomaga razumeti zakaj smo prinesli nekatere vzorce, ko smo se odločili priti na našo prečudovito Zemljo. Katere stvari je potrebno ozavestiti in naredi korak v svoji notranjosti.  Ob enem nam pa pomaga razumeti zakaj se nam nekatere stvari ponavljajo in se vrtimo v krogu. Pomaga nam razumeti našo notranjost.

Numerologija je razumevanje samega SEBE, predvsem spoznanje globoke notranjosti samega sebe. Pomagala vam bo razumeti vašo pot in sprejeti SEBE ter tako spodbudila delo na vas samih, saj boste prevzeli svojo življenje v svoje roke in kreirali svoje življenje. Vi ste tisti kateri kreirate življenje in numerologija vam je lahko v veliko pomoč. Ste pripravljeni spremeniti vašo pot – ozavestiti ponavljajoče se vzorce in spremeniti način vaše poti. V vaših rokah je moč. Vi lahko spremenite sebe in začnete slediti sebi. 


Naročite lahko analizo:

 Numerološka analiza zajema– RAZUMETI SEBE:

  • izračun in razčlenitev rojstnega dneva ( dan, mesec in leto )
  • pogled vibracije števil imena in priimka ( pogled v čustveno vibracijo, zunanjo in celostno število )
  • izračun težkega obdobja – karmičnega
  • vaša ŽIVLJENSKO POT –vaša koda
  • izračun in pogled osebnostnega leta – podano za 1 leto

Energijska izmenjava: 40€


Numerološko analizo naredim po prejemu plačila preko TRR in vam odgovorim po E-POŠTI najkasneje v roku 3 dneh. Prejem računa prejmete skupaj z numerološkim izračunom.


Vaše zanimanje in več informacij dobite:
dolinarkaja@gmail.com ali  031 656 008

Manakreja 
Kaja Dolinar