NUMEROLOGIJA

Želiš razumeti pomen števil, katere prinašaš seboj na Zemljo. Pomen rojstnega dneva in imena ter priimka – nam pogajajo spoznati samega sebe.

 Numerologija je starodavna veda, ki so jo uporabljali že naši predniki in je čudoviti pripomoček, kateri nam pomaga razumeti našo življensko pot – je velika modrost, ki nam je bila predana. Skozi datum našega rojstva, dobimo lahko globok vpogled, zakaj se nam določene stvari dogajajo in v katerem časovnem obdobju smo.

Pogled kateri bo podal sporočila v našo globino duše. Naš rojstni datum nam pomaga razumeti zakaj smo prinesli nekatere vzorce, ko smo se odločili priti na našo prečudovito Zemljo. Katere stvari je potrebno ozavestiti in naredi korak v svoji notranjosti.  Ob enem nam pa pomaga razumeti zakaj se nam nekatere stvari ponavljajo in se vrtimo v krogu. Pomaga nam razumeti našo notranjost.

 Vibracija naših števil nam pomagala razumeti pot po kateri bomo hodili. Pomagala nam bo razumeti in s tem olajšala razumevanje naše poti.

 S pomočjo numerologijo lahko:

 -spoznate šibke točne
-v katerem obdobju rasti ste
-kako povečamo notranjo moč naše duše
-ozavestiti naše vzorce
-kaj me čaka v prihodnosti – samo pogled osebnega leta in razumevanje različnih obdobji ( še vedno mi spreminjamo in kreiramo našo prihodnost )
-razumevanje vibracije imena in priimka
-kdaj odpreti firmo, začeti projekte, itd…
-pri delu, karieri, zdravju itd…
-kompatibilnost partnerstva
-dušne zapise
-in še veliko ostalih stvari
 

Numerologija je razumevanje samega SEBE, predvsem spoznanje globoke notranjosti samega sebe. Pomagala vam bo razumeti vašo pot in sprejeti SEBE ter tako spodbudila delo na vas samih, saj boste prevzeli svojo življenje v svoje roke in kreirali svoje življenje. Vi ste tisti kateri kreirate življenje in numerologija vam je lahko v veliko pomoč.

 Ste pripravljeni spremeniti vašo pot – ozavestiti ponavljajoče se vzorce in spremeniti način vaše poti. V vaših rokah je moč. Vi lahko spremenite sebe in začnete slediti sebi. 


Naročite lahko analizo:

 Numerološka analiza zajema– RAZUMETI SEBE:

  • izračun in razčlenitev rojstnega dneva ( dan, mesec in leto )
  • pogled vibracije števil imena in priimka ( pogled v čustveno vibracijo, zunanjo in celostno število )
  • izračun težkega obdobja – karmičnega
  • vaša ŽIVLJENSKO POT –vaša koda
  • izračun in pogled osebnostnega leta – podano za 1 leto
  • sporočilo vašega Višjega Jaza

Energijska izmenjava: 40€ – AKCIJA mesec JANUAR  – 23 €


Numerološko analizo naredim po prejemu plačila preko TRR in vam odgovorim po E-POŠTI najkasneje v roku 3 dneh. Prejem računa prejmete skupaj z numerološkim izračunom.

Vaše zanimanje za Numerološko analizo si lahko rezervirate na  nebeskasvetloba@gmail.com, 031 656 008 ( sms )  ali preko obrazca