NIKOLI NE OBUPAJTE in sledite SVOJIM SANJAM

Naše življenje je božansko – samo pogledati je včasih potrebno z druge perspektive. Velikokrat sem že omenila, da latinski pregovor : >>Nič ni tako slabo, da ne bi vsebovalo nečesa koristnega<<

Vedno bolj spoznavam, da je resnično tako. Že prej sem vedela sedaj sem pa popolnoma ozavestila 🙂
Meditacije katere vodim ob sredah – so vsakokrat drugačne in božanske, saj naši vodniki in angeli vedno priskrbijo točno tako meditacijo kateri dani trenutek je potrebna. Meditacij ob sredah ne pišem v naprej, saj mi čez dan pokažejo kaj tisti dani trenutek potrebujemo. Priznam vsakokrat me presenetijo  Že 14 dni prejemam – prizemljitev 🙂 In res je pred 14 dnevi smo aktivirali in spoznali našo zemeljsko čakro – saj nas ta povezuje z zemljo in njen varuh je čudoviti nadangel Sandalfon. Pred meditacijo in po meditaciji je vedno obvezna prizemljitev.

Včeraj smo spoznali našo korensko čakro kateri varuh je nadangel Jofiel. Ko smo čisti našo korensko čakro je s svojim žarkom in čudovitim Samorogom popeljala meditacijo v spoznanje božanskega miru. Meditacija je bila resnično nebeška in očiščevalna.

Po končani meditaciji so nadangeli predali sporočila – točno tisto kar dani trenutek potrebujejo in za celotno skupino nam je Samorog predal. Ko seme posadiš v zemljo potrebuje nekaj časa, da požene globoke korenine in nato začne rasti.
Danes prejmem od osebe katera je bila na meditaciji – spodnji članek. Hvala vam Samorog in angeli ter preostala bitja svetlobe – za čudovite meditacije in potrditve 🙂 🙂

Zato dragi moji NIKOLI NE OBUPAJTE in sledite SVOJIM SANJAM <3 <3

S soncem obsijan teden,

Kaja

Članek:

Zgodba o bambusu: “Vesolje, mi lahko daš tehten razlog, da ne obupam? Sensa.si

Nekega običajnega dne, sem se odločil, da dam odpoved. Da se odpovem svoji službi, svojemu partnerskemu odnosu in tudi svoji duhovnosti. Ubistvu sem si želel dati odpoved življenju.

A preden sem karkoli naredil, sem odšel v gozd, da se še zadnjič pogovorim z Bogom.

Vprašal sem stvarstvo: “Bog, kozmična sila vesolja, mi lahko daš en dober ali tehten razlog, da ne obupam?”

Njegov odgovor me je presenetil: “Poglej okrog sebe. Vidiš praprot in bambus?”

Nadaljeval je: “Ko sem sejal praprotova in bambusova semena, sem lepo poskrbel za njih. Dal sem jim svetlobo in vodo. Praprot je hitro zrastla iz zemlje. Njeno čudovito zelenje je prerastlo tla. A nič ni prišlo iz semena bamubsa. Nisem obupal.

Naslednje leto se je praprot še bolj razrastla. A še vedno ni prišlo nič iz bambusovega semena. Še vedno nisem obupal.

V tretjem letju, še vedno nič. Četrto leto, nič. Vztrajal sem.

Nato je v petem letu pokukal majhen poganjek. V primerjavi s praprotjo je bil majhen in zanemarljiv. A v naslednih pol leta je bambus zrastel za 30 metrov v višino!

Pet let je potreboval, da je razvil svoje korenine, te korenine so ga naredile močnega in mu dale, kar je potreboval, da preživi.

Nobeni svoji kreaciji ne dam preizkušnje, ki je ne bi zmogla izpeljati.

Ves ta čas, ko si tudi sam trpel, si gradil temelje, korenine, ki jih potrebuješ za življenje. Nisem obupal nad bambusom in nikoli ne bom obupal nad teboj.

Ne primerjaj se z drugimi. Bambus je imel drugačno poslanstvo kot praprot. Oba pa delata gozd čudovit. Tvoj čas bo prišel, ko boš zrasel visoko.”

“Kako visoko naj zrastem?” sem ga vprašal.

“Kako visoko bo zrastel bambus?”

“Kolikor lahko,” sem odgovoril.

“Tako je. Nikoli, nikoli, nikoli ne obupaj. Ne govori mi, kako velike težave imaš, povej težavam, kako veličastno je vesolje!”

Hootex

This entry was posted in IZDELKI.

Dodaj odgovor