MODROST SEDMIH KLJUČEV™

Vsak človek v sebi nosi ključe, ki odpirajo vrata k sebi. Ko jih odpremo, lahko začnemo slediti svojemu notranjemu vodstvu, saj le tako odkrijemo, kdo v resnici smo.

Z ustreznimi ključi lahko prebudimo naše notranje podzavestne vzorce, jih ozavestimo in razrešimo ter s tem okrepimo povezavo z našim Višjim jazom in ostalimi vodniki, angeli, nadangeli, mojstri – preprosto z Bitji svetlobe.

Ste pripravljeni začeti delovati, biti v akciji in manifestirati? Čutite, da je čas, da začnete slediti sebi in svojemu vodstvu? Vzeti svojo notranjo moč v svoje roke?

Program MODROST SEDMIH KLJUČEV™ priporočam vsem, ki ste pripravljeni:
-delati na sebi vsak dan in vzeti nazaj svojo moč
-spoznati namere, katere vam bodo pomoč v vašem vsakdanu
-okrepiti čute – jasnovidnost, jasnočutnost, jasnovednost in jasnoslušnost
-se spoznati z angeli, nadangeli, samorogom, vodniki in mojstri Lemurije ter preostalimi Bitji Svetlobe
-spoznati varuhe in lastnosti Kozmičnih božanskih žarkov
-prečistili blokade svojih darov in jih aktivirati ter jih začeti uporabljati v vsakdanu
-pomagati materi Gaji spreminjati svet v SVETLOBO
-sidrati kozmično energijo v ljudi, živali, rastline itd…
-sidrati energijo v vsakodnevne naloge
-popolnoma prečistiti vaše nivoje fizičnega, mentalnega, čustvenega in duhovnega telesa
-v sebi prebuditi svoje zdravilne roke – pomagati sebi, družini, bližnjim ali se enostavno odločiti za poslovno pot
-prebuditi svoje notranje strahove in bolečine ter se soočiti z njimi ter si vrniti izgubljeno energijo
-odkriti vzroke za probleme, strahove, negotovost, bolečino, odpuščanje itd…
-povrniti svojemu  življenju radost, harmonijo in zadovoljstvo
-zdraviti notranjega otroka
-osvoboditi se vseh omejitev
-okrepiti povezavo z Višjim jazom in vstopiti v modrost Akaških zapisov in brati zapise svoje duše
-se prepustiti vodstvu bitij svetlobe in slediti SEBI
-postati posrednik med duhovnim in zemeljskim svetom

Naša pot se bo začela skozi močan proces čiščenja podzavestnih vzorcev in rezanja negativnih eteričnih vezi. Odstranjevali bomo globoko zakoreninjene vzorce, ki smo jih nevede prejeli v mladosti, prejšnjih življenjih. Pogosto nas ravno to omejuje, da ne zasvetimo v vsej svoji Božanski luči.

Skozi proces srečanj bomo zdravili naše globoke podzavestne nivoje ter tako obnovili naše telo in dušo. Odklepali bomo vrata, za katerimi nas bodo čakale močne iniciacije, ki bodo usmerjale našo življenjsko pot v skladu z našim namenom, obenem pa krepile našo notranjo moč – Božansko luč.

Ko bomo vstopali skozi različna vrata, se bomo povezali z modrostjo Akaških zapisov ter s tem sledili svoji intuiciji in svojemu srcu. Spoznali bomo Božanske žarke Lemurije, prečistili našo DNK ter aktivirali naše svetlobno telo. Mojstri nam bodo pomagali spoznati kako prečistimo naše čakre, uravnovesimo auro, spoznamo različne vsakodnevnesimbole in sporočila. Vsak udeleženec se bo srečal s svojim lastnim Samorogom in tako prejel iniciacijo, ki bo še okrepila vez med njima. Saj veste, Samorogi so tisti, ki točno vedo, kaj si vaše srce želi.

V okviru tega izjemnega programa MODROST SEDMIH KLJUČEV  bomo odklepali vrata na naslednjih področjih:

  1. ključ: Pomen prizemljitve , sveti prostor, zaščita – čiščenje prostora, beli žarek
  2. ključ: Branje aure, energijskega telesa in čaker, zlati Mahatma žarek
  3. ključ: Branje svoje energije, vertikala, čistilna vaja in rezanje negativnih vezi, zeleni žarek, branje energij sebe in v odnosu dveh oseb ali cele skupine, modri žarek
  4. ključ: Vpogled v preteklost, sedanjost in prihodnost – pretekla življenja, čiščenje podzavestnih vzorcev, branje energij podjetja, vijolični žarek

  5. ključ: Aktivacija rok in nog – energijska terapija zase in druge osebe, pomen sveče v procesu terapij – MANIFESTIRANJE, energijska terapija na daljavo, rožnati žarek
  6. ključ: Aktivacija 12 čaker in DNK linij, energijska terapija na daljavo, izvajanje terapij z simboli in zvokom, intuitivno predajanje sporočil, čiščenje Kundalini energije, rumeni žarek in KOZMIČNO SRCE
  7. ključ: Jasnovidno zdravljenje, Lemurian Time line Healing na sebi, drugi osebi, na daljavo in skupinsko, čiščenje priseskov in entitet, izdelava svetega simbola za dom …

Celoten potek srečanj bo deloval na zaščiti prostora, terapevta in klienta. Program je sestavljen iz različnih tehnik, ki nam pomagajo in delujejo, če jih redno uporabljamo – predvsem se razvije naša INTUICIJA.

Vsak udeleženec prejme skripto z osnovnimi navodili in vajami ob enem prejmete tudi simbolično darilce.

Sklopi so sestavljeni in naravnani predvsem na globokem prebujanju naše INTUICIJE in spoznavanju z energijami,    Zadnji 3 sklopi delujejo in so sestavljeni za izvajanje energijskih terapij ( Angelska terapija, Lemurijska terapija, Lemurian Time Line terapija, Kozmična terapija itd … )

Za izvajalca terapij je potrebno opraviti vseh 7. sklopov – kateri se bo izvajal v 5. srečanjih 🙂

CELOTEN OPIS PROGRAMA LAHKO PREJMETE  NA EMAIL in mi pišite na:

nebeskasvetloba@gmail.com


PRIJAVE, TERMINI, IZVEDBA:

Program MODROST SEDMIH KLJUČEV   je namenjen manjši skupini ljudi. Med samim programom je priskrbljeno za prigrizke – sadje, voda, …  Srečanja se bodo odvijala mesečno in po dogovoru.

Vsak udeleženec prejme skripto z osnovnimi navodili in vajami ob enem prejmete tudi simbolično darilce.  Po končanih srečanjih in izvedenih dodatnih vajah – prejmete CERTIFIKAT.

Program 5. srečanj se plačuje sproti in energijska izmenjava za posamezni sklop je: 77 €, za zgodnje prijave do 5.2.2017 je cena 50€ 🙂

Za več  informacij sem vam na voljo:
nebeskasvetloba@gmail.com ali 031 656 008

Kaja Dolinar – angelska in Lemurian Light svetovalka in terapevtka, ter svetovalka za izboljšanje življenja