KRISTALOTERAPIJA

Kristaloterapija je terapija, saj vsak kristal oddaja svojo vibracijo lastnost. Vsak kristal, ima svojo
sestavino in blagodejno vpliva na fizično zdravje ( bolezen in bolečina ) , čustveno počutje ( občutki, čustva, travme )  in mentalni nivo človeka ( vsa naša prepričanja)  in ob enem poleg posledic odpravlja tudi vzroke težav.

Kristali z svojo vibracijo pripomorejo k: stabilnosti in ravnotežju organov,  obnovijo auro, čistijo in uravnovešijo čakre, odpravljajo blokade v človeku, aktivirajo samozdravljenje.

Kristali nam omogočajo tudi čiščenje, zaščito in energetsko podporo prostorov hkrati pa nas lahko podprejo v ljubezenskem, finančnem in materialnih zadevah. Z svojo energijo skrbijo in dajejo podporo za odnose.

Vsak kristal je unikaten in je dar narave. Pomembno je, da z kristalom ravnamo, kot z živim bitjem in povrnil nam bo z neizmerno količino prepotrebne pozitivne energije. Vsak kristal ima svojo frekvenco in svojo vibracijo, ki vpliva vaše življenje, počutje in razpoloženje. o kristali je veliko napisanega, vendar je dobro, da včasih prisluhnete tudi samemu kristalu, saj vam je lahko v veliko pomoč.


Kristaloterapija s svetovanjem se izvaja približno 60 minut –  energijska izmenjava je 30 €

Vaše zanimanje in več informacij dobite:
nebeskasvetloba@gmail.com ali  031 656 008

Kaja Dolinar – angelska in Lemurian Light svetovalka in terapevtka, ter svetovalka za izboljšanje življenja

 

Kristali – kristaloterapija