KOZMIČNA TERAPIJA

Je intenzivna duhovna tehnika sidranja kozmičnih žarkov in žarek našega IZVORA. Izvajajo jo vaši vodniki, zato je vsako  popotovanje z žarki in IZVORA vedno povsem drugačno. Energije delujejo na več-dimenzionalnem nivoju in s tem preobraža tudi tiste najbolj težke vzorce in energijske vtise. Svetovanje in terapija je namenjena resnično tistim ,ki želijo prejemati izjemno visoko frekvenčne energije saj boste na poti prepoznali pot svoje duše, spoznali sebe na višji duhovni ravni, ter potovali čez mnogo poti iniciacij. Pot inciacij je zasnovana tako, da  vam pomaga energijsko obnoviti vašo dušo, telo in duha.  Med samim izvajanjem terapije delamo z različnimi energijami razsvetlenja, ki delujejo predvsem na nivoju duhovnega prebujenja in aktivaciji našega božanskega DNK. Med samo terapijo uporabljam eterične kristale in kristale, katera nam je podarila naša mati Zemlja. Kozmično terapijo z žarki sem združila s kristali in ob enem prejmete tudi – KRISTALOTERAPIJO.

Kaj je KOZMIČNA terapija in komu je namenjena – tistim, katerim ste resnično pripravljeni narediti korake naprej prosti svojim sanjam in izboljšati vase življenje:

 • pomaga odpravljati zasidrane vzorce v podzavesti ( otroštva, od staršev, preteklih življenj )
 • čisti zapise v fizičnem, čustvenem, mentalnem kot duhovnem telesu
 • dela globoke preboje v naši notranjosti – odpravlja in ozavešča naše strahove, dvome, blokade, itd…
 • pomaga uravnovešati in čistiti zapise iz naših čaker
 • prinaša mir in harmonijo v naše energijsko telo
 • čisti našo DNK linijo in aktivira naše svetlobno telo – VIŠJI JAZ
 • pomaga zdraviti naša pretekla življenja
 • pomaga odstranjevati naše blokade in slabe energije v naših zapisih
 • prerežejo se negativne eterične vezi – ki so nasatale tekom življenja ali pa iz prejšnjih življenj ( duhovne, mentalne, čustvene, itd… – VEZI )
 • povrne se nam življenska energija, saj vračamo delčke duše, katere so se tekom življenja razgubile ( zaradi nastalih stresnih situacij itd.. )
 • prebuja naše speče darove – našo INTUICIJO – jasnočutnost, jasnovidnost, jasnoslušnost in jasnovednost – naši darovi kateri jih imamo prav vsi
 • s pomočjo tehnike se boste lahko osvobodili vpliva osebe, katera posega v vaš prostor in tako izgubi nadzor

Kozmična terapija gre v globino naših vzorcev in spodbudi, da začnemo slediti sebi in jih ozaveščati. Sama terapija oziroma energije delujejo na več-dimenzionalnem nivoju in prodrejo globoko v naše fizično, čutveno, mentalno kot duhovno energijsko telo . S tem, ko delujejo na vseh nivojih začnejo preobražati in ozaveščati naše globoko podzavestne vzorce, katere nam na naši poti ne služijo. Sam namen Kozmične terapije je, da spustimo naša stara prepričanja, stare vzorce, kateri nam ne služijo in da začnemo služiti svojemu notranjemu glasu. Slediti sebi pomeni – živeti svoje sanje in slediti svojemu glasu, kateri nam v notranjosti šepeta. Z sledenjem sebi se v nas prebudijo mnogi darovi in aktivira naš POTENCIAL.

Postopek Kozmične terapije:

V prijetnem in prečiščenem ter energetsko zaščitenem prostoru, se najprej prijetno pogovorimo. Med samim pogovorom že začutite energije vaše vodnike. Potek same terapije se začne po pogovoru.  Močna prizemljitev in povezava z vašim Višjim Jazom. Nato se začne sproščeno popotovanje.

Popotovanje z angeli, nadangeli, samorogi, Lemurijskimi vodniki, svečenicami in svečeniki – se začne ob prijetni glasbi, ki vas popelje v vaše prvotne domove v vaše Templje vaše dušne civilizacije. Med samim potovanjem ob vas stoji vaš Samorog in Višji Jaz ter preostala nebeška bitja – angeli, nadangeli, mojstri, Boginje itd… Postopek terapije vodijo vaši vodniki, saj sem jaz samo posrednik med vami in vašim vodstvom. Zato se vsaka terapija izvaja popolnoma drugače. Med samim procesom vam lahko okoli ali na telo položim kristale, katere preko intucije prejmem od vaših vodnikov in s tem okrepim celotni postopek procesa Kozmične terapije. Po končanem procesu se PRIZEMLJIMO. Poteka še krajši pogovor.

Učinki in rezultati katera jih stranka doživi so različni – nekateri čutijo mravljince, toploto, nebeški dotik, valove itd… Nekateri morda nič. Vendar vedite, da je Kozmična terapija vsakokrat različna in drugačna, saj vaše energijsko telo začne vibrirati z višjo duhovno frekvenco in rezultati so odvisno od posamezne osebe. Terapija deluje tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem kot duhovnem nivoju – saj se začne močno čiščenje, da se naredi prostor za novo višjo energijo in s tem začnete živeti s svojo lastno energijo.  

Z višjo vibracijo se začnemo zavedati svoje notranje moči in prebudimo naše speče darove.


Svetovanje in Kozmična terapija poteka 60  minut – energijska izmenjava je 30 € 

Izvajanje Kozmičnih terapij se lahko dela osebno ali na daljavo. Vendar, za izvajane Kozmične terapije na daljavo je prvo srečanje – OSEBNO SREČANJE, saj dajem veliko na osebni stik.

Več informacij prejmete:
nebeskasvetloba@gmail.com ali 031 656 008

Sem:
Kaja Dolinar – angelska in Lemurian Light svetovalka in terapevtka, ter svetovalka za izboljšanje življenja