KONTAKT / O MENI

Za naročilo in ostale informacije sem vam na voljo 🙂

Email: dolinarkaja@gmail.com

Gsm: 031 / 656 008

LOKACIJA: Slovenska cesta 7, 1354 Horjul


 O MENI 🙂

Sem Kaja Dolinar in sem čisto preprosto dekle in obožujem svojo pot rasti.

Kot majhna sem sem videla in čutila. Hm… Samo nisem se zavedala kaj sem videla in čutila, saj moji tega niso zaznavali. Spomnim se kako sem se velikokrat igrala z konji – Samorogi in jih tudi risala, predvsem sem pa imela veliko zbirko angelov in konjev.  Ob enem, sem pa se tudi velikokrat igrala kako zdravim in pomagam drugim. Tisti čas se nisem zavedala, da bo to moje poslanstvo.

Kot otrok sem imela pestro otroštvo. Ko sedaj pogledam za nazaj sem vesela in sem se naučila lekcij, ki sem jih morala dati skozi. Čeprav kot majhna mi to včasih ni bilo všeč. Sedaj ko pogledam nazaj rečem samo HVALA.

V najstniških letih se je veliko dogajalo in moje videnje in čutenje sem nehote postavila na stran. Prišel je čas, ko so me pripravili na pot mojega poslanstva. Ta pot ni bila lahko. Na svet  je prišla moja prva čudovita duša, ki me je nevede pahnila v depresijo. Bilo je težko. Imela sem veliko vzponov in padcev. Takrat se je začelo moje popotovanje po raziskovanju – duhovnosti.

Minevali so dnevi in iz dneva v dan pridobivala na močnih osebnih izkušnjah. Začela sem raziskovati. Iskati knjige za dvig zavesti in odkrivati vzorce za nastalo situacijo. Pot me je pripeljala do izobraževanj. Z dnem, ko sem prestopila prag duhovnega učenja so se mi začele odpirati nove poti. Z učenjem sem videla in dojela, da kot majhna nisem bila čudna, ampak je bilo to vse resnično. Vsi moji pogovori, videnja in čutenja, bilo je resnično. Z dnem, ko sem ozavestila, da nevidno v resni je vidno se je začelo moje duhovno potovanje. Skozi učenja lastnih lekcij in dviga zavesti se začne popotovanje. Popotovanje proti moči SRCA.