KONTAKT / O MENI

Za naročilo in ostale informacije sem vam na voljo 🙂

Email: nebeskasvetloba@gmail.com

Gsm: 031 / 656 008

LOKACIJA: Slovenska cesta 7, 1354 Horjul


Nebeška Svetloba je pomoč in svetovanje v pogled vaše DUŠE.
Ko sem začela bolj podrobno odkrivati kdo in kaj sem, sem šla skozi veliko močnih izkušenj in karmičnih lekcij. V tistem danem trenutku sem se zlomila in se nisem znala dvigniti. Veliko noči je bilo prejokanih in težkih, vendar v meni je nekaj gorelo in me je vsakič dvignilo. Sedaj vem zakaj in ob enem sem vesela saj sem pridobila veliko izkušenj. Z izkušnjami, ki sem jih dala skozi in ki jih še bom vem, da bom lahko nekaterim pomagala. Vodniki in angeli so me vodili, da naredim spletno stran Nebeška Svetloba. Nisem vedela zakaj ime takšen. Sedaj vem in sem vesela, da so mi dali tako močno energijo naslova. Kot že samo ime Nebeška vam pove Nebesa – srce Boga, Vodnikov, Angelov, Svečenikov, Mojstrov, Samorogov in preostalega nebeškega sveta. Čudovito ime Svetloba pa predstavlja v nas samih svetlobo – kot bi lahko lažje rekla MOČ LJUBEZNI, ali bolje rečeno ČUDEŽ in PREBUJENJE. Vsi smo svoji mojstri in vsak posameznik ima v sebi čarobno paličico, ki svoje življenje usmerja tja kamor si želi. Zato tudi če gre kdaj skozi izkušnje, ki so težje vedite,da vas bodo izkušnje duhovno dvignile.

Spletna stran je narejena z nebeško močjo LJUBEZNI. Tukaj sem za vas in z veseljem vam bom pomagala na vaši poti prebujenja – prebujenja vaše duše, ki vam šepeta. Predvsem pa želim, da se boste energijsko dvignili in poslušali svoje vodnike in DUŠO. 


 O MENI 🙂

Sem Kaja Dolinar in sem čisto preprosto dekle, ki obožuje Nebeški svet.

Kot majhna sem sem videla in čutila. Hm… Samo nisem se zavedala kaj sem videla in čutila, saj moji tega niso zaznavali. Spomnim se kako sem se velikokrat igrala z konji – Samorogi in jih tudi risala, predvsem sem pa imela veliko zbirko angelov in konjev.  Ob enem, sem pa se tudi velikokrat igrala kako zdravim in pomagam drugim. Tisti čas se nisem zavedala, da bo to moje poslanstvo.

Kot otrok sem imela pestro otroštvo. Ko sedaj pogledam za nazaj sem vesela in sem se naučila lekcij, ki sem jih morala dati skozi. Čeprav kot majhna mi to včasih ni bilo všeč. Sedaj ko pogledam nazaj rečem samo HVALA.

Prišel je čas, ko sem se morala posloviti od moje ljubljene osebe. Bilo je težko, boleče. Vendar vem, da je bilo z namenom. Sedaj je ta oseba z menoj in mi pomaga z druge strani. Strani svetlobe. Čeprav mi včasih njegovi nasveti niso všeč, vem da ima vedno prav in da je ob meni in mi stoji ob strani.

V najstniških letih se je veliko dogajalo in moje videnje in čutenje sem nehote postavila na stran. Prišel je čas, ko so me pripravili na pot mojega poslanstva. Ta pot ni bila lahko. Na svet  je prišla moja prva čudovita duša, ki me je nevede pahnila v depresijo. Bilo je težko. Imela sem veliko vzponov in padcev. Takrat se je začelo moje popotovanje po raziskovanju – duhovnosti.

Minevali so dnevi in iz dneva v dan pridobivala na močnih osebnih izkušnjah. Začela sem raziskovati. Iskati knjige za dvig zavesti in odkrivati vzorce za nastalo situacijo. Pot me je pripeljala do izobraževanj. Z dnem, ko sem prestopila prag duhovnega učenja so se mi začele odpirati nove poti. Z učenjem sem videla in dojela, da kot majhna nisem bila čudna, ampak je bilo to vse resnično. Vsi moji pogovori, videnja in čutenja, bilo je resnično. Z dnem, ko sem ozavestila, da nevidno v resni je vidno se je začelo moje duhovno potovanje. Skozi učenja lastnih lekcij in dviga zavesti se začne popotovanje. Popotovanje proti moči SRCA.

Duhovna pot – jaz rečem bolj osebna rast in krepitev notranje moči in povezava z svojo dušo.


Pridobljeni nazivi – certifikati in potrdilo:

  • Angelski učitelj
  • Angelski tarot in reading
  • Samorogova iniciacija – reiki
  • Parapsihologija
  • Meditacija
  • Medijstvo
  • Natural Crystal Face Lifting in refleksoterapija obraza
  • Kristaloterapija
  • Lemuria Light Healing