IZRAŽANJE IZ SRCA

Pa je prišla tudi do mene virozica… Jap, tudi meni je dala v dveh dneh veliko za premišljevati, saj sem že dva dni lepo zavita v posteljo.  Prvotno niti nisem vedela zakaj, vendar so mi pokazali, da je velik del globokega čiščenja na Grleni čakri – IZRAŽANJE. Opa…

Res je, zato sem se odločila, da tudi danes napišem in prečistim svojo grleno čakro … 😛

Stala in obstala sem, vedno sem poskusila svoje mnenje prilagajati tako, da je drugim všeč.. Bala sem se povedati svojo resnico, da morda nebi bil kdo prizadet. Pa je to bilo dobro. NE. Zakaj ne ? To sem se tudi jaz nekaj časa spraševala. Odgovor je bil vedno govori iz SRCA. Ponovna tišina in premišljevanje v moji notranjosti.

Prišel je trenutek, ko sem začela dobivati slike – zakaj se mi je toliko časa nabiralo, kolikokrat sem želela povedati svoje mnenje pa sem rajši utihnila, obrnila glavo in govorila in opravljala sem osebno, ko je odšla – zato KER NISEM IMELA OBRAZA IN POGUMA – TO IZREČI NAGLAS, skrivala sem se za svojim pravim jazom.. Zato ker je bilo to lažje, nisem pa vedela, da me to fizično in psihično razžira… V sebi sem vedela, da ni to prav, vendar toliko časa sem živela v tem, se s to energijo hranila in ko se zavestno odločiš, da je tega dovolj se začne pot, preoblikovanja misli in delovanja.

Ko sem stopila na svojo duhovno pot, sem obiskovala veliko delavnic, prebrala veliko knjig, poslušala duhovne učitelje – koliko znanja so imeli… Norooo kako je bilo to vse lepo izpeljano, napisano, izrečeno… Kako so imeli na vsako vprašanje odgovor. Hotela sem biti to kar so oni. Ponovno sem se poglobila v branje knjig, v še več tečajev, zmeraj več in več znanja sem hotela, četudi sem slišala vodstvo, je bilo zame to premalo in me je Ego vodil, da rabim še več vedeti in še več znati… V meni je bilo vedno vprašanje, KAJ ČE : ne bom podala pravilnega odgovora, ne bom znala odgovoriti na pravilno vprašanje, bom morda napisala kaj, ko nekomu ne bo všeč  in veliko misli je šibalo po moji glavi…  Vedno je bil KAJ ČE…  Čeprav so mi drugi govori, da imam znanje, da zmorem, sem v sebi poslušala NISI DOVOLJ DOBRA…  Nisem poslušala SEBE – svojega vodstva.

Prišel je trenutek, ko sem v sebi začutila močan ogenj in ta ogenj je želel ven. Ta moč, ki je v vseh nas je želela narediti korake naprej. Vedela sem, da je moja pot, pomagati drugim. Vendar če želim pomagati drugim, si želim prvo pomagati SEBI. In tako se je začelo popotovanje na predelovanju lastnih vzorcev in iz dneva v dan sem si začela izrekati afirmacijo od Luise Hay : ZMOREM IN SEM POPOLNA ( večkrat na dan  ) ter se po vsaki končani terapiji ali meditaciji, sem se zahvalila, da sem opravila delo točno tako, kot je bilo potrebno  in da naj le tako nadaljujem oziroma predvsem delujem iz SRCA. Tisti trenutek, ko sem začela resnično izgovarjati afirmacije iz srca, sem se spremenila in prav tako se je svet okoli mene spremenil.  Dobila sem MOČ , tisto pravo moč, ki izvira iz nas samih. Zato dragi moji – govorite iz SRCA in tisti, ki ne sprejme vaše resnice, ne sodi k vam in mu lepo zaželite svojo pot naprej.  Ali je težko, nekateri bi rekli da NE, jaz pa iskreno iz srca rečem, da na začetku je težko, vendar vedite, vesolje vedno ve za kaj je to prav. Duhovnost je učenje , ki pa ne pomeni, da vam je vedno lahko, vendar z vsakim predelanim vzorcem ,naredite korak proti svoji božanskosti.

Sledite sebi in svojim sanjam. VERJAMEM V VAS.

Pozdravček,  Kaja

This entry was posted in IZDELKI.

Dodaj odgovor