INTUICIJA ZA OTROKE

Sam potek Intuicija za otroke je združen z Intuicija z angelskimi kartami in Modrosti sedmih ključev.

Naši otroci so dar in čas je, da začnejo slediti sebi in svoji intuiciji.  Zato sem pripravila programček prilagojen otrokom.

Združuje tehnike iz programa Intuicija z angelskimi kartami in 1. in 2 sklop Modrosti sedmih ključev.

  1. sklop : Intuicija z angelskimi kartami
  • povezovanja z angeli, nadangeli in drugimi svetlobnimi bitji
  • branja angelskih kart zase in za druge z različnimi postavitvami kart
  • samostojnega komuniciranja in kanaliziranja angelov
  • avtomatskega pisanja
  • meditacije, ki vam bo pomagala pri odkrivanju samih sebe in pri vaši duhovni rasti. S tem bo vaša pot mirnejša in lahkotnejša.

Praktični del : čiščenje kart in povezava kart z lastno energijo, priprava na kanaliziranje, praksa in celoten postopek priprave na kanaliziranje, vaje za kanaliziranje in avtomatsko pisanje, sporočila angelov ( kanaliziranje )

  • 2 . Sklop Pomen prizemljitve , angelski sveti prostor, zaščita – čiščenje prostora, beli žarek

Pomen prizemljitve in osnovna metoda prizemljevanja, meditacija – prizemljevanje z nadangelom Sandalfonom, prizemljitvene cevi z zlato frekvenco. Postavitev angelskega oltarja, odpiranje angelskega svetega prostora in angelska zaščita prostora. Povezali se bomo s svojimi vodniki in angeli ter prejeli iniciacijo Lemurijskega belega žarka ( spoznali vodnike žarka in varuhe ) ter tako napolnili angelski sveti prostor. Angelska zaščita in spoznavanje z angeli.

  • 3.sklop Branje aure, energijskega telesa in čaker, zlati Mahatma žarek

Spoznali se bomo z barvami aure ter se naučili brati auro. Teorija in tehnika.  Spoznali se bomo s čakrami. Ob enem bomo čistili in uravnovešali čakre in auro v našem energijskem telesu ter s tem v njem povečali pretok.  Vrnili in dvignili bomo svojo prečiščeno življenjsko energijo.  Spoznali se bomo z Mahatma žarkom in energijo Jezusa Kristusa.


PRIJAVE, TERMINI, IZVEDBA:

Program Intuicija za otroke je namenjen manjši skupini ljudi. Med samim programom je priskrbljeno za prigrizke – sadje, voda, …  Srečanja se bodo odvijala mesečno in po dogovoru.

Vsak udeleženec prejme skripto z osnovnimi navodili in vajami ob enem prejmete tudi simbolično darilce.  Po končanih srečanjih in izvedenih dodatnih vajah – prejmete POTRDILO.

Program srečanj se plačuje sproti v samo ceno je všteti 1 otrok in 1 starš.


 

Vaše zanimanje in več informacij dobite:
dolinarkaja@gmail.com ali  031 656 008

Manakreja 
Kaja Dolinar