ENERGIJA KRISTALOTERAPIJE

Vsak kristal, ima svojo sestavino in blagodejno vpliva na fizično zdravje (bolezen in bolečina), čustveno počutje (občutki, čustva, travme) in mentalni nivo človeka (vsa naša prepričanja) in ob enem poleg posledic odpravlja tudi vzroke težav.

Kristali nam omogočajo tudi čiščenje, zaščito in energetsko podporo prostorov hkrati pa nas lahko podprejo v ljubezenskem, finančnem in materialnih zadevah. Z svojo energijo skrbijo in dajejo podporo za odnose. Njihova energija nam pomaga pri obnovitvi aure, čiščenju in uravnovešanju čaker, odpravljanju blokad v človeku, stabilnosti in ravnotežju organov in aktivirajo samozdravljenje našega celotnega organizma.

Vsak kristal je unikaten in je dar narave. Pomembno je, da z kristalom ravnamo, kot z živim bitjem in povrnil nam bo z neizmerno količino prepotrebne pozitivne energije. Vsak kristal ima svojo frekvenco in svojo vibracijo, ki vpliva vaše življenje, počutje in razpoloženje. o kristali je veliko napisanega, vendar je dobro, da včasih prisluhnete tudi samemu kristalu, saj vam je lahko v veliko pomoč.

Zato sva z Lucijo pripravile čudoviti Tečaj energija kristalov in kristaloterapije, kjer se bomo prepustili energijam kristalom in njegovim varuhom – ter v meditaciji aktivirali povezavo z lastnim kristalom – ki ga prejmete na tečaju. Ob enem sem prejela tudi informacije, da prejmete iniciacijo Samorogov, saj samorogi želijo delovati z nami in so v močni povezavi z našo dušo.

V samih sklopih bomo predelali:
-kratko zgodovino kristalov, lastnosti kristala ( oblika, trdota , barva )
-spoznavanje z masažnimi kamni, iglami, kristalne piramide, geometrija
-kristalne lastnosti, pomen barve kristalov
-kako izberemo kristale in jih uporabimo v vsakdanu
-posamezni opisi kristalov, kristali v povezavi s čakrami
-kristali v povezavi z nadangeli in samorogom
-čiščenje kristalov in energijsko aktiviranje kristalov ( programiranje in brisanje programa )
-prejem iniciacije Samoroga  – aktivacija
-kratka meditacija s kristali – odpiranje srca in aktivacija kristalov z rožnatim žarkom in Boginjo Quan Yin in Samorogi
-priprava eliksirjev ( kateri lahko gredo v eliksir in kateri niso primerni za eliksir- napitek )

Velik poudarek bo na izvajanju kristalnih mrež in kristaloterapiji – za počutje, simptome:

Kristali so nam pomoč v harmoniji, stresu, samozavesti, depresiji, zaščiti, ljubezni, v domu, za samozavest itd.. Pomaga tudi na simptomih kot so sklepi, pljuča, nosečnosti, nespečnosti, jezi, pljučih itd..

Sama kristaloterapija in postavite zdravilnih mrež nam lahko pomagajo tudi: 

-polaganje mineralov na obolela mesta in krepitev jin in jang
-vrnitev življenske moči
-glavoboli, bronhitis
-samozavest, čustveni stres, strah, tesnoba, žalost, neodločnost, potrpežljivost, fobije, depresija
-veselje, mir, ljubezen, zaupanje, motivacija
-zaščita ( telesa, prostora, itd.. )
-čustveno ravnovesje jasnost in komunikacija
-uravnovešanje čaker
-zdravljenje in sproščanje s kristali
– itd…

 


PRIJAVE, TERMINI, IZVEDBA:

Tečaj energija kristalov in kristaloterapije je namenjena manjši skupini ljudi. Izvedli bomo 1 srečanje, ki bo potekalo od 10h do 19h z vmesim odmorom za kosilo. Med samim programom je priskrbljeno za prigrizke – sadje, voda, …

Vsak udeleženec prejme skripto z osnovnimi navodili in vajami ob enem prejmete tudi simbolično darilce.  Po končanemu srečanju in izvedenih dodatnih vajah – prejmete CERTIFIKAT – potrdilo. 

Program srečanja se plačuje sproti in energijska izmenjava za sklop je :  151€  ( v samo ceno so všteti kristali v vrednosti 55€ )

 


Vaše zanimanje in več informacij dobite:
dolinarkaja@gmail.com ali  031 656 008

Manakreja 
Kaja Dolinar