ENERGIJA KRISTALOV IN KRISTALOTERAPIJE

Vsak kristal, ima svojo sestavino in blagodejno vpliva na fizično zdravje ( bolezen in bolečina)  , čustveno počutje ( občutki, čustva, travme )  in mentalni nivo človeka ( vsa naša prepričanja )  in ob enem poleg posledic odpravlja tudi vzroke težav.

Kristali nam omogočajo tudi čiščenje, zaščito in energetsko podporo prostorov hkrati pa nas lahko podprejo v ljubezenskem, finančnem in materialnih zadevah. Z svojo energijo skrbijo in dajejo podporo za odnose. Njihova energija nam pomaga pri obnovitvi aure, čiščenju in uravnovešanju čaker, odpravljanju blokad v človeku, stabilnosti in ravnotežju organov in aktivirajo samozdravljenje našega celotnega organizma.

Vsak kristal je unikaten in je dar narave. Pomembno je, da z kristalom ravnamo, kot z živim bitjem in povrnil nam bo z neizmerno količino prepotrebne pozitivne energije. Vsak kristal ima svojo frekvenco in svojo vibracijo, ki vpliva vaše življenje, počutje in razpoloženje. o kristali je veliko napisanega, vendar je dobro, da včasih prisluhnete tudi samemu kristalu, saj vam je lahko v veliko pomoč.

Zato sva z Lucijo pripravile čudoviti Tečaj energija kristalov in kristaloterapije, kjer se bomo prepustili energijam kristalom in njegovim varuhom – ter v meditaciji aktivirali povezavo z lastnim kristalom – ki ga prejmete na tečaju. Ob enem sem prejela tudi informacije, da prejmete iniciacijo Samorogov, saj samorogi želijo delovati z nami in so v močni povezavi z našo dušo.

V samih sklopih bomo predelali:
-kratko zgodovino kristalov, lastnosti kristala ( oblika, trdota , barva )
-spoznavanje z masažnimi kamni, iglami, kristalne piramide, geometrija
-kristalne lastnosti, pomen barve kristalov
-kako izberemo kristale in jih uporabimo v vsakdanu
-posamezni opisi kristalov, kristali v povezavi s čakrami
-kristali v povezavi z nadangeli in samorogom
-čiščenje kristalov in energijsko aktiviranje kristalov ( programiranje in brisanje programa )
-prejem iniciacije Samoroga  – aktivacija
-kratka meditacija s kristali – odpiranje srca in aktivacija kristalov z rožnatim žarkom in Boginjo Quan Yin in Samorogi
-priprava eliksirjev ( kateri lahko gredo v eliksir in kateri niso primerni za eliksir- napitek )

Velik poudarek bo na izvajanju kristalnih mrež in kristaloterapiji – za počutje, simptome:

Kristali so nam pomoč v harmoniji, stresu, samozavesti, depresiji, zaščiti, ljubezni, v domu, za samozavest itd.. Pomaga tudi na simptomih kot so sklepi, pljuča, nosečnosti, nespečnosti, jezi, pljučih itd..

Sama kristaloterapija in postavite zdravilnih mrež nam lahko pomagajo tudi: 

-polaganje mineralov na obolela mesta in krepitev jin in jang
-vrnitev življenske moči
-glavoboli, bronhitis
-samozavest, čustveni stres, strah, tesnoba, žalost, neodločnost, potrpežljivost, fobije, depresija
-veselje, mir, ljubezen, zaupanje, motivacija
-zaščita ( telesa, prostora, itd.. )
-čustveno ravnovesje jasnost in komunikacija
-uravnovešanje čaker
-zdravljenje in sproščanje s kristali
– itd…

 


PRIJAVE, TERMINI, IZVEDBA:

Tečaj energija kristalov in kristaloterapije je namenjena manjši skupini ljudi. Izvedli bomo 1 srečanje, ki bo potekalo od 10h do 19h z vmesim odmorom za kosilo. Med samim programom je priskrbljeno za prigrizke – sadje, voda, …

Vsak udeleženec prejme skripto z osnovnimi navodili in vajami ob enem prejmete tudi simbolično darilce.  Po končanemu srečanju in izvedenih dodatnih vajah – prejmete CERTIFIKAT – potrdilo. 

Program srečanja se plačuje sproti in energijska izmenjava za sklop je :  151€  ( v samo ceno so všteti kristali v vrednosti 55€ )

 


Za več  informacij sem vam na voljo:
nebeskasvetloba@gmail.com ali 031 656 008

Kaja Dolinar – angelska in Lemurian Light svetovalka in terapevtka, ter svetovalka za izboljšanje življenja

Minerale je predlagala čudovita oseba Lucija iz trgovine Adamaswww.minerali.si,  kjer s svojimi dolgoletnimi izkušnjami v delu s strankami svetuje pri nakupu. S pomočjo njenega znanja in prejema povratnih informacij strank je bilo veliko preverjenih kristalnih mrež, osnov o kristalih ( lastnosti, programiranje itd… ) in informacij o kristaloterapiji.