INTUITIVNO SVETOVANJE IN ENERGIJSKE TERAPIJE

Nebeška Svetloba je zasnova na pomoči prebujanje svojega stika z Višjim jazom. Vsi smo svoji mojstri in vsak posameznik ima v sebi čarobno paličico, ki svoje življenje usmerja tja kamor si želi. Zato tudi če gre kdaj skozi izkušnje, ki so težje vedite, da vas bodo izkušnje duhovno dvignile. Ko sem začela bolj podrobno odkrivati kdo in kaj sem, sem šla skozi veliko močnih izkušenj in karmičnih lekcij. V tistem danem trenutku sem se zlomila in se nisem znala dvigniti. Veliko noči je bilo prejokanih in težkih, vendar v meni je nekaj gorelo in me je vsakič dvignilo. Sedaj vem zakaj in ob enem sem vesela saj sem pridobila veliko izkušenj. Z izkušnjami, ki sem jih dala skozi in ki jih še bom vem, da bom lahko nekaterim pomagala. V veliko pomoč so mi bili angeli, nadangeli, boginje,  mojstri oziroma celotno Nebeško kraljestvo. Z pridobljenim znanjem z Lemurijsko civilizacijo sem mi je odprla povsem nova pot. Delo z božanskimi žarki, ki nam ga Lemurijsko vodstvo predaja so nastala čudovita svetovanja s pomočjo Božanskih žarkov, ki je bilo meni veliko v pomoč in seveda tudi drugim. S pomočjo kristalov – ki vsak oddaja svojo vibracijo lastnost so nam v veliko podporo. Vsako svetovanje, ki vključuje meditacijo  je unikatna in drugačna.

Ko si na točki, ko ne veš v katero smer se obrniti in ko se sprašujete zakaj se vam vse skupaj dogaja sem skozi učenje prišla do numerologije in do komunikacije z angeli ( Angelski reading ). Meni so bili v veliko pomoč, da sem razumela zakaj se mi določene lekcije dogajajo in kako se naučiti iz tega. Tudi jaz to poznam in vem kako je, ko ne veš kje začeti. Imela sem veliko padcev in dvigov, vendar glavno je, da se vedno dvignemo tudi če mislimo, da imamo polomljena krila in da ne zmoremo več. Prav v tistem danem trenutku, ko že skoraj odnehate se v vas prebudi klic DUŠE, ki pravi:

– Na svet ( Zemlja ) smo prišli z ljubeznijo. Na Zemljo smo prišli z namenom. Naša duša se je odločila, da želi duhovno napredovati in s tem smo tudi sprejeli, da se bomo določenih lekcij naučili. Vedno verjemite VASE.

Z vsako lekcijo, ki je ob enem tudi lahko težka se je dobro iz nje vedno kaj naučiti ter teh lekcij ne ponavljati.