ANGELSKI READING in VIŠJI JAZ – DUŠNA SPOROČILA

 Prav vsak od nas ob rojstvu prejme svoje angele varuhe in vodnike.

Čudovita bitja, ki vam stojijo ob strani in vam želijo pomagati na vaši poti. Poti vaše duše. Vendar kot veste imamo svobodno voljo in jih je za pomoč samo potrebno prositi.  Z jasnimi sporočili, ki jih prejmete od Vašega Višjega Jaza in vaših angelov, ter preostalih vodnikov dobite jasni vpogled v katero koli situacijo vašega življenja ( partnerstvo, kreativnost, zdravje, kariero, itd… )

S sporočilo kateri jih prejmete lahko razrešite se ponavljajoče se vzorce, kij jih imate na vaši poti življenja. S praktičnimi nasveti in navodili, katere predajo vaš Višji jaz in vodniki naredite resnično globok vpogled v svoje se ponavljajoče se vzorce – v vaše življenje.

Namen sporočil vaših angelov, Višjega Jaza in preostalih vodnik je, da se prebudite, ozavestite vzorce naredite korak naprej  in se povežete globoko s samim seboj. Prav vsak odgovor se skriva v nas samih. Vsi mi imamo sposobnost prejemanja sporočil, vendar ker smo večinoma lahko v stresnem okolju jih včasih ne slišimo, morda ne želimo slišati ali pa samo želimo prejeti potrditev.

S pomočjo sporočil našega vodstva in njihov namen:

-ozavestite vzorce – razumeli pomen karmičnih lekcij
-predelate bolečino, strah, zamero, jezo itd…
-razumete pomen osebne rasti
-spoznate svoje vodnike in prepoznali sporočila, katere vam predajajo
-vzeti svojo moč nazaj v roke in slediti sebi
-razumeti pomen poti vašega življenja
-začeti kreirati svoje sanje in uživati svoje polno življenje
-ter se prepusti popolnoma vodstvu sporočil – v vaše najvišje dobro

 Vsak od nas ima svoje angele in vodstvo.  Z sporočili dobimo jasen vpogled v katerokoli situacijo našega življenja (partnerstvo, zdravje, kreativnost, kariera itd… ) v nas se razrešijo ponavljajoči se vzorci, pridobimo praktične usmeritve in navodila, predvsem pa naredimo globok vpogled v svoje okolje in prebudimo svoje darove. Vsakemu od nas nam naši angeli stojijo ob strani in nam šepetajo. Vendar ker smo večinoma v stresnem okolju jih včasih ne slišimo ali pa enostavno ne želimo slišati.

Če ne veste kaj in kako bi naredili korak ali pa si mogoče želite samo sporočilce vašega Višjega Jaza,angelov in vodnikov je to pravi klic za vas. Vodili vas bojo po poti… Vaši poti življenja.

Intuitivna sporočila preko vaših vodnikov prejemam s pomočjo intuicije, vašega Višjega Jaza in preko angelskih kart. Namen intuitivnih sporočil je, da resnično naredite globok pogled v vaše življenje in začnete slediti vašemu vodstvu. Namen predajanje sporočil ni napovedovanje vaše prihodnosti, saj ste vi kreatorji vašega življenja in samo vi si ustvarjate vaše poslanstvo in življenje.

Za intuitivna sporočila sem vam na voljo osebno ali pa pisno.

Cena za 60 minut svetovanja je: 30€
Cena za 120 minut svetovanja je: 50€


 

Za intuitivna sporočila in več informacij sem vam na voljo:

nebeskasvetloba@gmail.com , 031 656 008 ali preko spodnjega obrazca:

Kaja Dolinar – angelska in Lemurian Light svetovalka in terapevtka, ter svetovalka za izboljšanje življenja